Uw lifestyle, uw Leisure Pools zwembad

Eindelijk is het zover: u gaat een eigen zwembad kopen en zo uw dromen waarmaken! In dat geval kan u nergens beter terechtkomen dan bij Leisure Pools. Wij zijn een internationale zwembadexpert met heel wat jaren ervaring in de sector. Vanuit deze ervaring leerden we om enkel te werken met de allerbeste materialen, zodat u een leven lang kan genieten van uw Leisure Pools zwembad. Hoe we dit realiseren en hoe we juist te werk gaan, ontdekt u op deze website. Lees verder en laat u onderdompelen in de wereld van Leisure Pools!

Kristalhelder modernisme en innovaties van Leisure Pools

Wilt u een zwembad laten aanleggen in uw tuin? Met een full epoxy vinylester zwembad van Leisure Pools kiest u voor een van de meest duurzame monoblok zwembaden ter wereld. Wij zijn de enige fabrikant die baden vervaardigt uit 100% hoogwaardig epoxy vinylester met een kernlaag van supervezels. Het resultaat van deze techniek is een superieur, extreem duurzaam zwembad dat volledig bestand is tegen osmose. Dit vertaalt zich in een levenslange garantie op uw Leisure Pools zwembadkuip!

Eindelijk is het zover: u gaat een eigen zwembad kopen en zo uw dromen waarmaken!

Leisure Pools… Het zit in de details

Sfeervolle zwembadverlichting, prachtige boordstenen en een bijhorend terras in natuursteen, intelligente toepassingen waardoor uw zwembad makkelijk te onderhouden is, een zwembadafdekking die niet enkel isoleert maar ook het water opwarmt, en ga zo maar door: Leisure Pools besteedt de nodige aandacht aan de afwerking en toebehoren van uw zwembad. Op die manier krijgt u een zwembad dat niet alleen super praktisch is, maar dat ook nog eens mooi is om naar te kijken. Laat die zomerse pool parties maar komen!

Leisure Pools is expert in zwembaden, maar dat is niet alles.

Totaalprojecten door Leisure Pools

Leisure Pools is expert in zwembaden, maar dat is niet alles. Wij willen een echte beleving creëren voor onze klanten. Daarom kan ons team u ook helpen bij de volledige aanleg van uw tuin. Of wat dacht u van een complete relax ruimte rondom uw zwembad, inclusief pool house, buiten spa, sauna, kleedcabines, douches en nog veel meer? Alles kan bij Leisure Pools! Contacteer ons vandaag nog voor een offerte en vertel ons over uw dromen. Samen bekijken we hoe we deze kunnen waarmaken.

 

Leisure Pools voor het leven

Wanneer u een zwembad wil kopen, gaat u natuurlijk op zoek naar een exemplaar waar u zo lang mogelijk van kan genieten.

Kies daarom voor Leisure Pools en profiteer van de levenslange garantie op al onze baden. Doe inspiratie op in ons fotoalbum, stel uw eigen zwembad samen met de configurator, of vraag gewoon meteen een offerte aan! Heeft u als (toekomstige) zwembadeigenaar toch nog enkele vragen, bekijk dan ook zeker even onze FAQ-rubriek. U bent natuurlijk ook altijd vrij om Leisure Pools te contacteren via telefoon en mail of om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Wie weet kan u dan binnenkort al genieten van het prachtige zwembad in uw tuin!

Design uw zwembad

Ontdek ons nieuws

  • zwembaden zwembad zwembad tuin zwembad kopen
  • zwembaden zwembad zwembad tuin zwembad kopen
  • zwembaden zwembad zwembad tuin zwembad kopen
Start uw configuratie
zwembad zwembad tuin zwembaden zwembad kopen
Laat u inspireren
in ons toonpark
Ontdek meer
zwembad zwembaden zwembad kopen zwembad tuin
Tot in de puntjes
verzorgde referenties
Ontdek meer
zwembad zwembad kopen zwembaden zwembad tuin
Download onze
digitale brochure
Ontdek meer

Onze referenties

Eens praten over uw zwembad?